Pia Thomsen | Foredrag og kurser
Foredrag, kurser, børn, sprogudvilking
21518
page,page-id-21518,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Kurser

Jeg holder foredrag, kurser og workshops om sprogpædagogiske praksisformer, børns sprogudvikling og børneaudiologopædiske metoder/teknikker og indsatser.

Jeg tager udgangspunkt i den nyeste og bedste forskningsviden, og jeg bestræber mig på at inddrage praksiserfaringer og klinisk viden så meget som overhovedet muligt. Så din ny viden kan slå rødder i praksis. Jeg er certificeret i HANEN-metoderne ’Learning Language and Loving it’ (Sprog i Samspil) og SPARK.

Jeg tror på, at børns sprog, læring, leg og tænkning er uadskillelige størrelser. Grundlæggende vil du opleve, at jeg tager udgangspunkt i hvilke læringsmuligheder, du præsenterer barnet for i hverdagen og i metoder, der understøtter og udvikler barnets samspil med andre (fx i forestillingsleg), distribueret kognition, refleksion og fortælleevne.

Jeg tror på, at vi skal arbejde med de læringsmuligheder, der allerede er tilstede i børns liv i stedet for hele tiden at skabe nye koncepter og trække nye læringsledninger. Legen og det sociale samspil er fantastiske, systematiske sprogindsatser.

Jeg holder både korte oplæg (2-6 timer) og længere forløb (5-10 dage fordelt på flere uger/måneder).
Alle foredrag, kurser og workshops er individuelt tilrettelagt.

 

Eksempler på oplæg:

  1. Barnets kognitive, sproglige og social-emotionelle udvikling: den typiske udvikling i 0-6års alderen (fra gestik til fortællinger).
  2. To typer sprogvanskeligheder? Sprogforsinkelser og sprogindlæringsvanskeligheder hos et- og/eller tosprogede børn.
  3. Sprogforstyrrelser: sprogindlæringsvanskeligheder (SLI/LI) og pragmatiske vanskeligheder (PLI/PI).
  4. Audiologopædiske specifikke interventionsmetoder: specifikke metoder til leksikonstrategilæring og grammatisk udvikling.
  5. Sprogpædagogiske praksisformer i dagtilbud – om børns læring og sproglige deltagelse og medskabelse
  6. Legen og sproget – at arbejde systematisk med legen som sprogindsats.

Send mig en mail, hvis du vil forhøre dig om muligheder i kalenderen og en pris. Jeg er meget booket, så du skal ofte være i god tid.