Pia Thomsen | Om Pia Thomsen - Sprogforsker
Jeg forsker i børns sproglige udvikling – både fra et hjerneperspektiv og et social-kognitivt perspektiv. Jeg har desuden et konsulentfirma, hvor jeg sammen med udvalgte fantastiske samarbejdspartnere arbejder med udvikling af logopædisk praksis og sprogarbejdet i dagtilbud og indskoling.
sprogforskning, sprog, Pia Thomsen, om, kurser, foredrag, bøger, logopædisk praksis, sprogarbejde, dagtilbud og indskoling
22048
page,page-id-22048,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Om

pia_om

Det jeg siger og laver, skal helst tale for sig selv – og stå så knivskarpt,
at du får lyst til at snakke med dine kollegaer om det.

Pia Thomsen er lektor ph.d., forfatter og ledelsesrådgiver.

Hun er ansat på Syddansk Universitet, Institut for Sprog og Kommunikation, hvor hun forsker og underviser. Hun er medlem af forskergruppen CELL Center for SprogLæring (Center for Language Learning), og deltager i flere forskningsprojekter.

Hun holder foredrag og workshops om ledelse, sprogpædagogik i Dagtilbud og indskoling og Audiologopædi og tæller en lang række offentlige virksomheder blandt sine samarbejdspartnere. Forfatter til en række bøger og artikler om børns sprogudvikling, sprogpædagogiske praksisformer, udviklingsbetingede sprogindlæringsvanskeligheder, høretab hos børn og flersprogede børn.

Se Pias publikationer på REF til SDU hjemmeside