Pia Thomsen | Om Pia Thomsen - Sprogforsker
Jeg forsker i børns sproglige udvikling – både fra et hjerneperspektiv og et social-kognitivt perspektiv. Jeg har desuden et konsulentfirma, hvor jeg sammen med udvalgte fantastiske samarbejdspartnere arbejder med udvikling af logopædisk praksis og sprogarbejdet i dagtilbud og indskoling.
sprogforskning, sprog, Pia Thomsen, om, kurser, foredrag, bøger, logopædisk praksis, sprogarbejde, dagtilbud og indskoling
22048
page,page-id-22048,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Om

pia_om

Det jeg siger og laver, skal helst tale for sig selv – og stå så knivskarpt,
at du får lyst til at snakke med dine kollegaer om det.

Pia Thomsen er børnesprogsforsker, Ph.d.

Pia er, blandt meget andet, en af pionererne inden for børnesprogsforskning i Danmark. Siden år 2000 har hun arbejdet med børns sociale, kognitive, typiske og atypiske sproglige udvikling.

Hun har siden 2005, parallelt med sin forskning, arbejdet med rådgivning, sparring og udvikling sammen med bl.a. regioner, kommuner og dagtilbud. Dermed har hun en solid erfaring fra praksis, som hun trækker med ind i kompetenceudviklingsforløb og udviklingsprojekter.

I sit arbejde har hun stor fokus på de voksnes samspil med børnene og dialogen, der sikrer børns udvikling og trivsel, heriblandt betydningen af leg og fælles opmærksomhed. Et andet fokusområde er indsatser rettet mod forældre og børn i udsatte positioner samt praksisnære forandringsprocesser i dagtilbud, der bygger på viden om sprogpædagogisk kvalitet, systematik og synlig progression i børns udvikling og læring.

Se mere om Pias vidensområder Her

Se Pias publikationsliste Her

Se Pias CV Her

Pia Thomsen har tilknyttet en række nøje udvalgt projektmedarbejdere, der alle bidrager til at sikre, at du altid præsenteres for den nyeste, bedste og mest relevante forsknings- og praksisviden.