Pia Thomsen | Pia Thomsen - projektmedarbejdere Merete Pedersen Jeanette Brunghart
sprogforskning, sprog, kurser, , Pia Thomsen, om, foredrag, bøger, logopædisk praksis, sprogarbejde, dagtilbud og medarbejdere Jeanette Brunghart Merete Pedersen
21524
page,page-id-21524,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Projektmedarbejdere

 

Cand. mag. Audiologopædi  Julie Hjorth Ingstrup

Julie blev kandidat fra Syddansk Universitet i 2017. Julie har været ansat som tale-hørekonsulent i Silkeborg og efterfølgende som Sprogkonsulent i Børne- og  unge forvaltningen i Odense kommune. Julie har ved flere lejligheder holdt oplæg og undervist, hun har bl.a. undervist om børns sprogudvikling, SprogTrappen, sprogstimulering i pædagogisk praksis samt om dynamisk assessment.

Julie har således stor erfaring med både formidling og med sprogpædagogisk arbejde i praksis, herunder aktionslæring og supervision.

 

Cand. mag. Merete Pedersen

Merete blev kandidat fra Odense Universitet 1982 i fransk og historie.
I årene 1983-2018 var hun ansat på SDU som lektor, ekstern lektor og AC-fuldmægtig. Merete har bl.a. undervist i forskellige sproglige discipliner, bl.a. dansk sprog og grammatik, semantik og pragmatik.

 

Piccoline Ofelia Thomsen Lohse