Lidt om mig

 

Jeg er uddannet Cand. mag i fransk og dansk fra Syddansk Universitet, Odense 2000. Men har skiftet spor...

 

Siden 2000 har jeg arbejdet med børns sprogudvikling i større og mindre projekter: forskningsprojekter, konsulent- og udviklingsopgaver og evalueringsopgaver.

 

Jeg har skrevet ph.d. afhandling om danske børns tilegnelse af verber og grammatikaliseringsproces. Mine andre forskningsområder er udviklingen af ordforrådet, børns narrative kompetencer (evnen til at fortælle sammenhængende) og betydningen af voksensproget for børns sprogudvikling. Jeg arbejder med både normal og afvigende sproglig udvikling, fx sprogforståelsesvanskeligheder.

 

Jeg er ansat på Syddansk Universitet som børneforsker og fungerer samtidigt som studieleder på Audiologi og logopædiuddannelsen, som jeg har været med til at starte og udvikle over tid.

 

Jeg holder kurser og foredrag for forældre, pædagoger, lærer, audiologopæder og psykologer, samt varetager forskellige konsulentopgaver for kommuner og virksomheder.

 

 

 

Nyheder

 

Læs mere børns sprogudvikling i et interview i Vores børn

 

 

 

 

Kontakt

 

Pia Thomsen

Sveasvej 1, 3tv

1917 Frederiksberg C

 

kontakt@piathomsen.dk

 

2844 0856

 

 

 

Nye bogprojekter

 

Jeg skriver pt. på to nye bøger om børns sprogudvikling. En om børns fortællinger, og en anden om hvordan sproget får mere plads i en travl hverdag... følg med her.

 

 

YourCompanyName © 2003 • Privacy Policy • Terms Of Use

 

Mor, der er jo ikke en ledning mellem din og min hjerne - så derfor må jeg fortælle dig det jeg tænker

Pia Thomsen - børns sprogudvikling